Nákupní košík je prázdný

Překládací vůz Annaburger odpracoval první sezonu ve službách

Pondělí 10.09.2018

Překládací vozy Annaburger jsou nejrozšířenější překladače v ČR. Je to dané dlouhodobou propagací ze strany naší firmy i jedinečným konceptem Multiland Plus, kdy je možné veškeré velikosti překládacích vozů pořídit na výměnném systému a znásobit tak využití podvozku v průběhu roku. Podobnou škálu překladačů na výměnném systému s takovou možností dalších nástaveb nenabízí žádná jiná firma na trhu.

Překládací vůz HTS 29.16, který jsme letos dodali, má objem 36 m3, což je nadstandardní hodnota a díky tomu má vůz i zesílené nápravy BPW. Hydropneumaticky odpružený podvozek je známá záležitost. Tedy jednotlivě uložené a odpružené nápravy, hydraulicky odpružená oj i hydraulicky zvedatelná přední náprava. Pneumatiky na voze jsou diagonální Alliance v rozměru 800/45 - 26,5.

Jak již bylo řečeno, vůz je vybaven vynášecím šnekem s průměrem 550 mm, který zajišťuje překládací výkon 15 m3/min. Na konci šneku je praktická hydraulicky naklápěná klapka. Ovládání přísunu obilí ke šnekům zajišťují dvě hydraulicky stavitelné stříšky, které jsou nezávisle ovládané, takže lze velmi přesně dávkovat obilí do šneků. Celou korbu lze zakrýt rolovací plachtou.

Překladač jsme zachytili na Moravě v oblasti Kroměříže při obsluze dvou sklízecích mlátiček Claas Lexion. Vůz byl agregovaný s traktorem Case IH Optum 270 CVX a oblsuhu dvou mlátiček zvládal bez problémů. Přejeme majiteli mnoho spokojenosti s překladačem Annaburger.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás