Nákupní košík je prázdný

Překládací vůz Annaburger HTS 29.16 také s objemem 36 kubíků

Úterý 19.07.2016

Překládací vozy Annaburger jsou nejpoužívanější překládací vozy v České republice, a to s velkým náskokem. Je to dané jednak neúnavnou a dlouholetou propagací ze strany naší firmy, ale také vysokou kvalitou vozů a především faktem, že firma Annaburger jako jedna z mála vyrábí naprosto standardně překládací vozy na výměnném systému. Tím se tak zlepšuje roční využití podvozku, neboť překládací vůz si ve většině případech moc v průběhu roku nezajezdí.

Třínápravové překládací vozy Annaburger se skládají ze dvou modelů. HTS 29.16 o objemu 33 m3 a HTS 33.16 o objemu 36 m3. V posledních letech se objevil i model HTS 29.16 s větším objemem zásobníku, tedy s objemem 36 m3. Je to snaha k konstrukci vozu s velkým objemem, ale jednodušším podvozkem s nižší cenou. Jedná se hlavně o absenci nuceného řízení náprav, která je u většího modelu ve standardu. Základem stále je hydropneumaticky odpružený podvozek. Jeden ze smyslů takového vozu je i pro zákazníky, kteří chtějí stroj agregovat s pásovým traktorem, kde nucené řízení je trochu problém.

Vůz, který jsme v Lipsku viděli, byl vybaven hydraulicky naklápěnou koncovkou šneku, rolovací plachtou, přípravou na montáž hydraulického pohonu šneku, na hydraulicky odpružených nápravách byly obuty pneumatiky Alliance 800/45 -26,5. samozřejmostí je překládací šnek o průměru 550 mm.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás