Nákupní košík je prázdný

Překládací vůz Annaburger a pět sklízecích mlátiček v Rostěnicích

Pondělí 13.06.2011

Vše je v organizaci

V Rostěnicích  používají již tři sezony běžně tři překládací vozy Annaburger k plné spokojenosti společnosti. Běžně obsluhuje jeden vůz 3 max. 4 mlátičky, na těchto fotografiích je ale zachycena situace nassazení 5 mlátiček s jedním vozem o objemu 25 m3.

Při použití vysílaček, dobré a myslící obsluze a chuti osádek mlátiček se to dá zvládnout, ale musí se zvolit speciální strategie.Schodou okolností zachytil tento test kolega ing.Michal Málek, jehož fotky jsou uvedeny pod článkem. Hlavní titulek uvádáí ,že vše je v organizaci a přístupu lidí, jak pochopí funkci překládacího vozu. v Rostěnicích můžeme konstatovat, že tuto problematiku pochopili.

I pro nás jako zastoupení firmy Annaburger je dobré vědět, kde jsou možné hranice nasazení těchto vozů, proto i pro nás byl tento test o kterém jsme slyšeli velice zajímavý.

Ještě jednou děkujeme za poskytnuté fotografie Michalu Málkovi.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás