Nákupní košík je prázdný

Překládací vozy Gustrower GTU 21 - ideální volba pro dvě sklízecí mlátičky

Sobota 04.12.2010

Nová verze jednonápravového překládacího vozu GTU 21 přichází

Firma Gustrower invovoala v letošním roce svůj sortiment překládacích vozů. Na řadu přišel také model GTU 21 o objemu zásobníku 21 m3.  Velikostně je tento model určen pro zemědělské podniky se dvěmi mlátičkami, které mají malý traktor a zajímá je příznivý pomněr ceny a výkonnosti. Překládací výkon tohoto vozu je 12 m3/minutu. Nová řada navázala na již několik let osvědčený a vyráběný model vozu, jež měl "prapředky" v Austrálii. 

Jednonápravový vůz Gustrower je ve standardu vybaven nápravou pro rychlost 25 km/h, dá se ale objednat i verze 40 km/h. ke standardní výbavě patří velké pneu se šířkou 800 mm a plachta se zavíracím mechanismem. k dispozici je celá řada příplatkové výbavy včetně váhy Digistar.

Překládací vůz Gustrower GTU 21 je schopen zvýšit výkon dvou mlátiček o 25-30% v obilí.  Pokud vás něco ohledně tohoto typu vozu zajímá informujte se u nás, rádi vám poradíme.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás