Nákupní košík je prázdný

Překládací vozy Annaburger pracují i na soukromých farmách

Pondělí 09.11.2015

Překládací vozy Annaburger jsou legendární v České republice. Naše firma totiž byla a je velkým propagátorem této technologie a máme za sebou velké množství předvádění, díky nimž se především Annaburger dostal do povědomí většiny zemědělců v ČR. Důležitým prvkem Annaburgerů je především mohutný přesýpací šnek o průměru 550 mm, který dokáže přesypat 15 tun obilí za minutu. Pro snadnou obsluhu je vůz vybaven stavitelnými stříškami, které ovlivňují přísun materiálu ke šnekům. No a podvozek je stará známá klasika z ostatních strojů Annaburger a tam není o čem diskutovat.

Rok 2014 byl na překládací vozy velice úspěšný. Podařilo se nám umístit do republiky 8 překládacích vozů. Jeden z prodaných strojů byl vůz HTS 22.16, který zakoupila rodina Krejčích, hospodařící v Dobrovízi u Prahy a také na druhé farmě u Rakovníka. Vůz je vybaven kloubovou nápravou a pneumatikami Alliance 700/50 - 26,5. Vůz je dále vybaven hydraulicky odpruženou ojí, hydraulicky stavitelnou klapkou na vynášecím šneku, rolovací plachtou a elektrohydraulickým ovládáním.

Vůz se používá k samotnému odvozu obilí z pole na farmu, a nebo v případě použití kamionové dopravy slouží klasickým způsobem, kdy vyváží obilí od kombajnu na kraj pole, kde plní nákladní automobily. Toto je možné díky vysoké univerzalitě vozu, který i na silnici má šířku pouhých 2,55 m, což umožňuje bezproblémový provoz na pozemních komunikacích. Překladač je agregován s traktorem Fendt 820 Vario. Jak bylo vidno při naší návštěvě, majitelé vůz rozhodně nešetří. Překladač obsluhoval jediný kombajn - Claas Lexion 580 Terra Trac.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás