Nákupní košík je prázdný

Překládací nástavba na třínápravovém výměnném systému HTS 33.79 je velice výkonná

Úterý 09.08.2011

Výměnný podvozek s překládací nástavbou šetří 50% nákladů

Málokdo si to uvědomuje, ale u normálního podnku trvají žně 2-3 týdny a je hotovo. Poslední dva roky dávají za pravdu našim teoriím o zvýšení výkonu mlátiček o 25% při použití překládacího vozu. Většina našich zákazníků, kteří mají překládací vozy nebo nástavby končí žně většinou dříve a lépe mohou realizovat svou úrodu.

Při sklizni kukuřičného zrna je zvýšení výkonu mlátičky možné až o 40%.

Díky krátké sezoně je možno zvolit vedle jednoúčelového stroje také podvozek Multi Land plus a překládací nástavbu. V průběhu další části roku lze podvozek použít s korbou, cisternou nebo plošinou na převoz osiva.

Třínápravový podvozek s dobrým obutím

Stále více našich zákazníků sahá v letošním roce po třínápravových vozech s cílem dosáhnout větší výkonnosti a snížení nákladů. Podobně postupují poslední tři roky také velké podniky na území východního Německa.

Na obrácích je výměnný systém HTS 33.79 s překládací nástavbou o objemu 36 m3, který pracuje nedaleko od Drážďan. Všimněte si ,že je zcela netradičně obut do pneumatik o šíři 800 mm s ráfkem 26,5". Velice dobré obutí má i traktor.

Právě vhodná agregace a dobré pneumatiky spolu s nápravami vytváří podmínky pro malou spotřebu na poli a odpovídající logistiku během žní.

Pékud vás budou zajímat zkušenosti našich zákazníků s překládacími vozy Annaburger rádi vám zprostředkujeme přímý kontakt s majiteli strojů. Osobní reference jsou ty nejlepší.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás