Nákupní košík je prázdný

Předvádění nové cisterny Annaburger pokračuje ....

Sobota 02.06.2012

Pro každého máme vhodnou cisternu

Obrovskou výhodou sortimentu firmy Annaburger je jeho široký záběr. V oblasti aplikačních cisteren máme k dispozici jednak modely s laminátovou nádrží a plněním vývěvou nebo čerpadlem , výměnné systémy nástaveb s cisternami a také plechové cisterny s čepadlem.  V oblasti náprav a podvozků nabízíme osvědčené kloubové výkyvné nápravy, parabelicky odpružené nápravy a také špičové hydraulicky odpružené nápravy.

Každý zákazník má jiné podmínky a chce si vybrat

Kejda je kapalina s konzistencí mezi "vodou a hnojem ". V praxi je možno tato slova potvrdit. Pro nasávání z větších hloubek a u hustší kejdy okolo 10% sušiny najde uplatnění cisterna s čerpadlem Vogelsang.  Nové modely cisteren Annaburger HTS 22.K26 o objemu 18 m3  jsou špičkově vybaveny již v základní výbavě a mají velice komfortní odpružení. O tom se mohou nyní přesvědčit naši Annaburger zákazníci po celé ČR. Předváděcí cisterna Annaburger je totiž k dispozici na předvádění a na komerční pronájem.

Předvádění na jižní Moravě

V současnosti je naše cisterna k dispozici u našeho prodejce ing.Denemarka z firmy DZ-Agro.

www.dz-agro.cz

 

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás