Nákupní košík je prázdný

Předváděcí výměnný systém Annaburger HTS 22.79 s překládací nástavbou vyrazil na svou další předváděcí akci

Sobota 15.10.2011

Vysoká universalita a výkon

Výměnný systém HTS 22.79 s hydropneumatickým odpružením náprav  se liší od podobných "rádoby výměnných systému"  především velikostí, rychlostí výměny nástaveb, elektrohydraulickým ovládáním všech 10 možných nástaveb a také tím, že na něm jde použít překládací nástavba s výkonem 15 m3/minutu.

Překládací nástavba je nasazena v podniku 3-4 týdny a poté je možno podvozek použít na jiné účely s jinou nástavbou. Podniky, které tuto skutečnost pochopily , jsou na tom s ekonomikou provozu dopravní techniky podstatně lépe než ty, které sází na menší jednoúčelovou a často i levnou dopravní techniku.

Při sklizni zrnové kukuřice se zvedá výkon mlátičky oproti překládání na souvrati o 40% !!!!!!

Jen toto číslo dává majiteli farmy nebo podniku služeb informaci ,kde může ušetřit, kolik lidí nasadí, kolik lidí ušetří a jak nejlépe může organizovat odvoz zrna z kraje pole. Ještě větší význam má překládací vůz při drcení zrna na kraji pole, kde čeká mobilní drtič . Také zde je překládací vůz velice důležitý.

U firmy CRS-Marketing s.r.o  se snažíme, aby každý náš zákazník měl možnost si překládací vůz odzkoušet a ošahat. Proto vyrazil i na podzim náš další předváděcí vůz do polí,aby se ukázal potencionálním zákazníkům..

Pokud máte zájem si vyzkoušet tento vůz při sklizni kukuřice, dejte nám vědět.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás