Nákupní košík je prázdný

Předváděcí stroje k dispozici na odzkoušení na Vysočině a jižní Moravě

Pondělí 03.06.2013

O technice Annaburger je známo, že cenou nepatří k nejlevnějším, ale jak se říká, přínáší hodně muziky. To co u konkurence těžko najdete i mezi výbavou na přání, je u Annaburgeru běžně dodávanou věcí. Avšak takové speciality, jako je například hydropneumatické odpružení, si musí zákazník osahat, aby zjistil, že mu mohou přinést užitek a snížit náklady na provoz. Proto je velice dobré vyzkoušet si techniku Annaburger přímo ve svých podmínkách.

Pan Denemarek si je tohoto faktu velice dobře vědom a proto si na letošní rok pořídil dva stroje Annaburger, které budou sloužit na předvádění u potenciálních zákazníků. Jednoúčelová cisterna o objemu 18 m3 je čím dál populárnější nejen mezi uživateli bioplynových stanic. Kombinace pneumatik Michelin 600/55 R26,5, hydraulického odpružení podvozku a oje a lehké laminátové nádrže umožňuje agregovat cisterny Annaburger s relativně slabšími traktory, což napomáhá k nižší spotřebě paliva. Hadicový aplikátor o záběru 12 m může být pak připevněn napevno či na tříbodovém závěsu a může být vybaven řezacími hlavami ExaCut pro lepší nařezání příměsí v kejdě. Samozřejmostí u Annaburgeru je průměr hadic 50 mm, což zajišťuje skvělou průchodnost hadicového aplikátoru.

Druhým strojem, který se bude na Vysočině a v okolí pohybovat na předvádění, je výměnný systém HTS 22.79. Tento výměnný systém je vybaven korbou o délce 7 m s objemem na senáž až 34 m3. Druhou nástavbou je rozmetadlo hnoje o délce 6,8 m a objemu 19 m3. Jedinečností rozmetadel Annaburger je přestavba na senážní vůz, kterým se může vozit siláž či senáž. I tuto výbavu předváděcí vůz má, objem nástavby je pak 38 m3. Hydropneumatické odpružení podvozku a pneumatiky Michelin jsou u výměnných systémů Annaburger téměř samozřejmostí.

V případě zájmu o vyzkoušení či pronájem těchto strojů Annaburger v oblasti Vysočiny a jižní Moravy kontaktujte pana Denemarka na tel. čísle 604 232 816.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás