Nákupní košík je prázdný

Předváděcí sedlová cisterna Annaburger vyrazila do akce

Čtvrtek 09.04.2020

Sedlové cisterny Annaburger jsou poměrně rozšířené stroje, i když je najdeme převážně v Německu. Nejedná se však o žádné prototypy, ale o spolehlivě fungující osvědčené stroje. I v České republice najdeme dvě takové cisterny, ale doposavaď se jednalo o třínápravové cisterny. Na letošní jaro jsme naplánovali předvádění cisterny, o které si myslíme, že budeme mít v České republice mnohem větší úspěch.

Cisterny TS se vyrábí s dvounápravovým podvozkem o objemech 21, 24 a 27 m3. Samozřejmostí je sklolaminátová nádrž a páteřový rám, který umožňuje provoz cisteren na nezpevněných komunikacích při optimální hmotnosti. Cisterna se dá pořídit bez plnění, s vývěvou nebo s čerpadlem. My jsme zvolili variantu s hydraulicky poháněnou vývěvou Jurop o výkonu 14 200 l/min. Podvozek je vzduchem odpružený, zadní náprava je natáčecí a pneumatiky mají rozměr 445/65 R22,5.

Cisterny je možné vybavit různými systémy plnění. Na naší cisterně je zadní andock o průměru 200 mm, ale s možností výměny trychtýře za větší o průměru 250 mm. Tím je možné jezdit k samochodným aplikátorům s nasávacími rukami o průměru 200 i 250 mm. Na cisternu jsme objednali i nízký andock o průměru 200 mm, který pasuje na malé nasávací ruky traktorových cisteren. Ovládání cisterny probíhá přes komfortní terminál. 

Věříme, že nová cisterna se setká s velkým úspěchem a že nebude poslední, která do ČR zavítala. A co se týče našich předváděcích strojů, tak touto cisternou nekončíme a v dohledné době představíme nejlépe vybavený předváděcí stroj v historii naší firmy.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás