Nákupní košík je prázdný

Předváděcí rozmetadlo Gustrower GDK 7000 při aplikaci vápna

Úterý 13.11.2012

I u aplikace vápna je důležitá přesnost aplikace

Ceny hnojiv i vápna se pohybují stabilně ve vyších patrech, proto je stále více důležité jak přesně aplikační technika hnojiva rozmetá a dávkuje. Rozmetadla Gustrower řady GDK jsou vybaveny řetězovým dopravníkem, který nemá tzv. prokluz, jako gumové dopravníky. Díky tomu jsme za každé situace schopni dávkovat přesné množství hnojiva. Šikmé stěny zásobníku v kombinaci s řetězovým dopravníkem zamezují klenbování vlhčích hnojiv v zásobníku.

Hydraulický pohon kotoučů

Díky vlastnímu hydraulickému okruhu rozmetadla je možno dosáhnout konstantních otáček rozmetacích kotoučů při jízdě do kopce i z kopce. Je to dáno mimo jiné i speciálním ventilem, který reguluje stále otáčky 1100 ot\/min i při kolísání otáček kardanu.

Vyspělá elektronika pracuje s regulací dávkování N hnojiv od jakéhokoliv systému N -senzoru a s jakýmkoliv systémem DGPS.

Na rozmetadlo je možno nasadit také aplikační šneky se záběrem 9 a 12 m na suché vápno.

V případě zájmu Vám kdykoliv předvedeme naše rozmetadlo v akci.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás