Nákupní košík je prázdný

Předváděcí rozmetadlo Gustrower D-077 u našeho prodejce firmy Agroservis Jas s.r.o. Kolín

Pondělí 21.03.2011

Gustrower a traktor Claas

Né tak často se zatím vidí na našich polích kombinace traktoru Claas a tažených rozmetadel Gustrower. Právě tato kombinace je na poli velice hezká. Ale na poli to není jen o kráse ,ale také o funkčnosti.

V letošním roce jsme se rozhodli naše velkoplošná rozmetadla Gustrower "více ukázat" našim zákazníkům a prodejcům. Pro tento účel máme připraveno speciální rozmetadlo o objemu 10 m3 s novým rozmetacím ústrojím H ,pro rozmetání močoviny na 36 m.

Problémy s pneumatikami

Protože v letošním roce nestačíme dodávat naše rozmetadla , je to více o improvizaci. Náš partner firma Gustrower stíhá dodávat rozmetadla včas, momentálně však začínají váznout dodávky pneumatik a ty pak váznou za dodávkou stroje.

Při posledním předvádění jsme museli vzít velká kola Michelin 600/60-30,5" z naší předváděcí cisterny a tak předváděcí rozmetadlo mohlo vyrazit na předvádění.

Dobrá škola také pro naše prodejce

Není nic lepšího, když má náš prodejce zájem o prodej danné techniky a je zvyklý dannou techniku patřičně presentovat. Firma Agroservis Jas Kolín s.r.o. je autorizovaný prodejce firmy Claas a Vaderstadt  a poskytuje svoje služby předním zemědělským firmám ve středních Čechách.

Také v oblasti presentace a předvádění je zvyklá předvádět svojí prodávanou techniku profesionálním přístupem.

Gustrower v akci

Rozmetadlo D-077 o objemu 10 m3 má elektrohydraulické dávkování hnojiva pomocí počítače TEE-Jet. Jako jedinné rozmetadlo na trhu je sériově vybaveno řetězovým dopravníkem pro přesné dávkování hnojiva, vlastním hydraulickým systémem na pohon rozmetacích kotoučů a řadou dalších věcí. Svým objemem okolo 10 m3 patří k největším velkoplošným rozmetadlům na trhu (máme i větší).

Pro různé účely je naše rozmetací ústrojí vybaveno novým rozmetacím ústrojím H, které dokonale dávkuje od 24 m nahoru hnojivo. Kdo chce rozmetat na záběr 18 m musí zvolit sériovou verzi rozmetacího ústrojí, které je neustále ve výrobě.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás