Nákupní košík je prázdný

Předváděcí překládací vůz Annaburger HTS 22.79 nasazen u zákazníků firmy Strom Vysočina ,středisko Habry

Neděle 14.08.2011

Zvýšení výkonu mlátičky o 25% není utopie

I když dělá naše firma neustálou osvětu v odborném tisku již více jak 10 let najdou se ještě dnes agronomové nebo ředitelé podniku, kteří to ještě nepochopili. Následně ti samí lidé při deštivém počasí obvolávají kombajny, službaře aby jim přijeli pomoci.

Zkušenosti profi podniků jako je Rostěnice a.s (3 překládací vozy HTS 2%.79), Agroservisu Višňové a.s. (3 ks HTS 22.79) hovoří za vše. Žně zde končí dříve,podniky realizují lepší kvalitu produktu a vyšší cenu. Oba dva podniky navíc dělají zrnovou kukuřici, kde se projeví zvýšení výkonu mlátičky až o 40%.

Naše firma pravidelně každý rok nasazuje jeden nebo dva předváděcí modely překládacích vozů, aby se zákazníci přesvědčili sami. Především od podniků služeb slyšíme, že naše infiormace o výkonu a o možném zvýšení výkonu byly správné.

Výkon překládacího vozu HTS 22.79 o objemu 28 m3 je  15 m3/min, tedy necelé 2 minuty i s najetím. Díky tomu se výrazně liší od veškeré konkurence.

Pokud jde o výměnný systém, tak zde nemá překládací nástavba konkurenci na trhu.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás