Nákupní košík je prázdný

Předváděcí cisterna Annaburger se již připravuje ....

Neděle 10.06.2012

Předváděcí speciál...

U naší předváděcí cisterny Annaburger HTS 22.K27 najdou zákazníci ve standardu hydropneumaticky odpružené nápravy,zvedatelnou a řiditelnou nápravu, plnou elektrohydrauliku na ovládání cisterny, tří nebo četyřbodový závěs a pneu 750/60-30,5" R od Alliance.

Vedle toho má cisterna Annaburger tažený rám a laminátovou nádrž ,která je lehká: Nádrž nekoroduje, dají se v ní vozit tekutá hnojiva bez nebezpečí koroze a navíc firma Annaburger nabízí tzv. Dam sadu, kde jsou všechny díly z nerezu ,včetně plováku a přetlakových ventilů.

HTS 22.K 27 a traktor okolo 200 k

I když se model cisteren HTS 22.K27 o objemu 18 m3 vyrábí teprve asi 3 roky, zkušenosti našich uživatelů v ČR a naše vlastní nám říkají, že tento model se dá agregovat s traktory od 180 k do 220 k. Větší traktor je na úkor ceny a spotřeby. Kombinace super náprav, velkých kol a vhodného tlaku v pneu zaručuje malý valivý odpor soupravy a dobrou spotřebu.

Různé adaptéry

Díky tří nebo četyřbodovému závěsu je možno k cistereně připojit jakýkoliv adaptér na aplikaci kejdy. v průběhu předvádění na podzim bude cisterna agregována s hadicovým aplikátorem Annaburger, botkovým aplikátorem Bomech a alternativně s jinými typy aplikátorů.

Informujte se u našich prodejců na možnost vyzkoušení stroje nebo na předváděcí pronájem.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás