Nákupní košík je prázdný

Předváděcí cisterna Annaburger HTS 22.K27 vyrazila do

Středa 12.09.2012

Profi model cisterny Annaburger s hydropneumatickým odpružením náprav

V průběhu dvou let jsme společně s firmou Annaburger pracovlai na konceptu cisterny, která by se hodila do našich podmínek, byla nízká, lehká ,robustní a ještě by dobře "seděla na silnici". Společně vznikl model K, který využívá hydropneumatického odpružení náprav s možností montáže zesílené nápravy do kukuřice s rozchodem 2250 mm. Cisterna má tažený rám, laminátovou nádrž, hydraulicky odpruženou oj, velká kola 750 mm široká s ráfkem 30,5", úhel zatáčení 11 stupňů minimálně, zvedatelnou nápravu a plnou elektrohydraukliku ve standardu.

Vyzkoušení v praxi má vysokou hodnotu

Porovnávání nabídek na aplikační cisterny, které je v papírové formě je sice hezké, pro praxi nemá ale velký význam. profi technika není nikdy levná, od průměru se ale liší vlastnostmi a nižšími náklady na pracovní jednotku. Spotřeba paliva, tlak na půdu, lehkost tažení cisterny, to vše se nejlépe pozná přímo ve stejném traktoru na farmě zákazníka. Při předvedení cisterny nebo při krátkodobém pronájmu cisterny obsluha pozná klady a zápory konstrukce každého stroje.

Naší filosofií je možnost vyzkoušení stroje u zákazníka.

 

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás