Nákupní košík je prázdný

Předměřická a.s. zakoupila výměnný systém Annaburger

Pondělí 19.05.2014

O výměnných systémech Annaburger se není třeba dlouze rozepisovat. Jen pro shrnutí: model 22.79 je největší dvounápravový model a také nejprodávanější ze všech výměnných systémů. Korba má délku 7 metrů a objem 29 m3 bez nástavků, rozmetadlo má rekordní délku ložné plochy na dvou nápravách, 6,8 m. Další možnou nástavbou je cisterna o objemu 18 m3, překládací vůz o objemu 28 m3, plato na balíky, či výtlačné čelo Schubmax.

Předaný model má hydropneumatické odpružení náprav i oje. To znamená, že při výměně nástaveb se zvedá celý podvozek a nejsou potřeba žádné přídavné písty, natož jeřáb. Dále je při tomto odpružení i standardně hydraulicky odpružená oj, hydraulicky zvedatelná přední náprava ss automatickou blokací nápravy zadní. Předaný vůz má pneumatiky Alliance 600/55 - 26,5.

Společnost Předměřická a.s. hospodaří na cca 2090 hektarech zemědělské půdy jižně od Mladé Boleslavi. Krom klasické rostlinné výroby se zabývá ve velkém i pěstováním brambor a také různé zeleniny.

Fotografie jsou z předání stroje a zaškolení. Rozmetal se organik v dávce 5 t/ha pod brambory a brokolici. Fotografie nám poskytl pan Václav Zdeněk z firmy Agroservis JaS s.r.o., která stroj do Předměřic dodala. Tímto firmě Agroservis JaS s.r.o. děkujeme a přejeme novému majiteli mnoho spokojenosti s výměnným systémem Annaburger.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás