Nákupní košík je prázdný

Pravidelné školení prodejců u firmy Annaburger

Čtvrtek 31.01.2013

Firma Annaburger rozhodně neusíná na vavřínech, a také pro rok 2013 si připravila některé technické novinky, se kterými Vás budeme v průběhu roku seznamovat. Do sériové výroby přešly některé novinky z minulého roku, například ocelová cisterna HTS 22.26 či nový dvounápravový vůz s výtlačným čelem Schub-Max PLUS.

Součástí školení byla samozřejmě i prohlídka výrobního závodu, kde byl velmi čilý ruch. V prostorách výrobního závodu stála spousta vozů, které byly připraveny na cestu k zákazníkům. V málokterém závodě byste nalezli tolik různých speciálů v takové výbavě. Od rozmetadel hnoje, přes vozy s výtlačným čelem, třínápravové cisterny, překládací vozy až po překladače siláže.

Firma CRS Marketing se drží již řadu let na předním místě v prodeji vozů Annaburger mimo Německo. Robustní stroje Annaburger odvádí výbornou práci v těžkých podmínkách české zemědělské výroby a našly tu stovky spokojených zákazníků. Toto by nebylo možné bez prvotřídně fungující dodávky náhradních dílů a kvalitního servisu. A nešlo by to ani bez našich regionálních prodejců, kterým tímto děkujeme! Děkujeme i konečným zákazníkům za projevenou důvěru a věříme, že technika Annaburger bude pracovat k jejich spokojenosti.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás