Nákupní košík je prázdný

Povedené rozmetadlo hnoje a kompostů Annaburger HTS 11.04 pro traktory s výkonem 100 k

Pondělí 18.06.2012

Spolehlivý a oblíbený model rozmetadla ....

Tento model rozmetadla Annaburger je vhodný pro traktory o výkonu 100 k. I když se jedná o model s celkovou hmotností 11 t,  je jeho velikost a výkonnost větší než u většiny zahraničních konkurentů, kteří patří do skupiny 14 t celkové hmotnosti.

Konstrukčně vychází model HTS 11.04 z větších rozmetadel firmy Annaburger. Aplikační záběr rozmetadla je 16 m, dva frézovací válce dokonale rozdrtí materiál pro rozmetání.  K rozmetadlu se dodává standardní parabelicky odpružený podvozek s vysokým komfortem jízdy. Standardní pneu jsou zde 550/45 -22,5" Alliance.

Podobně jako u větších rozmetadel Annaburger je možno tento typ rozmetadla předělat na senážní vůz a získat tak dvě funkce vozu.

Na fotografiích v příloze je vidět nasazení rozmetadla u zákazníků, kteří pracují v kopcovitém terénu na  Šumavě nebo v oblasti Šumperska. Právě zde se ukazuje stabilita podvozku s možnost jemného  dávkování kompostu na travní porosty v malých dávkách.

Naše firma vlastní nyní předváděcí rozmetadlo HTS 11.04, které si mohou vážní zákazníci vyzkoušet.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás