Nákupní košík je prázdný

Použité stroje Annaburger za skvělé ceny

Středa 09.04.2014

V současné době jsme dostali zprávu o 4 volných rozmetadlech Annaburger HTS 20.04 v Polsku. Jejich stáří je maximálně dva roky, některá jsou dokonce nová, výbava je skromnější, a proto je pořizovací cena velice zajímavá. Je to tedy ta správná doba pořídit rozmetadlo za skvělou cenu. Rozmetadlo HTS 20.04 je se svou délkou korby 6,3 m jedno z nejdelších dvounápravových rozmetadel na trhu, přesto ještě zaostává za svým o půl metru delším bratříčkem, modelem HTS 22.04.

Stále jsou k dispozici také překládací vozy. Za poslední 4 měsíce se podařilo dodat novým zákazníkům tři hydraulicky odpružené překladače HTS 22.16 a jeden kloubový HTS 20.16. Sleva u překládacích vozů je markantní. V současné době jsou v Annaburgu další dva stroje HTS 22.16 o objemu 28 m3 na kloubové nápravě, jeden je dokonce nepoužitý, oba jsou z roku 2013. Stejně tak jsou k dispozici vozy HTS 20.16 v základní výbavě, které měly původně putovat do Maďarska. K dispozici je i výměnný systém HTS 20.79 s překládací nástavbou a na hydropneumatickém podvozku.

Z dalších zajímavých vozů lze jmenovat návěs HTS 20.12 s pneumatikami Michelin, plachtou a kloubovou náběžnou nápravou, který byl vyroben v roce 2013 a je nepoužitý. Dále jeden návěs HTS 22.12 s novým tvarem korby na parabelickém odpružení. Fanoušky velkých strojů jistě zaujme třínápravový návěs s výtlačným čelem Annaburger HTS 29.17 Schubmax na hydropneumaticky odpruženém podvozku a jeho menší bratříček HTS 22.17 Schubmax Plus, který byl k vidění před dvěma roky na výstavě Země Živitelka. Starší výtlačné čelo reprezentuje návěs HTS 22.18 s nástavbou Demmler. Zákazníky toužící vozit pouze senáž, siláž, či štěpku by zaujal senážní vůz HTS 22.03.

U všech předváděcích strojů, které jsou v Německu, je potřeba ověřit jejich momentální dostupnost. Nejsou nijak zamluveny a velmi rychle se budou rozprodávat po celé Evropě. Některé mohou být prodané již v době, kdy čtete tyto řádky. S blížícím se začátkem senáží a žní rychle poroste poptávka, navíc když se termíny dodávek nových strojů začínají blížit termínům, kdy začínají žně. V případě Vašeho zájmu je potřeba postupovat velice rychle, vůz muže být již druhý den prodaný.

V případě zájmu kontaktujte nás nebo své regionální prodejce techniky Annaburger a vyžádejte si nabídku na konkrétní stroj.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás