Nákupní košík je prázdný

Použité návěsy Annaburger za skvělé ceny

Pondělí 19.10.2015

Návěsy Annaburger patří ke stabilně prodávaným strojům v ČR. Počet prodaných kusů pozvolna roste a není ovlivněn žádnými dotacemi jako ostatní druhy dopravní techniky. Zkrátka poptávka po ekonomickém řešení dopravy je stále více aktuální a zákazníci si Annaburgery oblíbili pro jejich pověstnou kvalitu, skvělý poměr cena vs. výkon a jejich nadstandardní velikost, kterou má konkurence problém dorovnat.

V současné době nabízí Annaburger k prodeji několik svých návěsů. Jedná se o návěsy HTS 22.14 na kloubovém či parabolickém podvozku, dva kusy se starým tvarem korby a jeden s novým. Vozy mají různou výbavu z hlediska pneumatik, plachta a nástavky se většinou dají dle přání domontovat.

Dále jsou k dispozici tři tridem návěsy HTS 29.14 (2 kusy) a HTS 29.12 (1 kus). Všechny na parabolickém odpružení a se starým provedením korby. Všechny vozy mají náběžně řízenou první a třetí nápravu a buď jsou vybaveny nástavky, nebo jsou na ně připraveny.

K tomu dále naše firma nabízí naše předváděcí návěsy. V současné době disponujeme dvěma kusy návěsů HTS 22.12 s novým tvarem korby a na hydraulickém odpružení. Dále nabízíme k prodeji návěs HTS 22.14 se starým typem korby na velkých kolech a parabolickém odpružení.

Všechny návěsy u nás i v Německu sloužily jako předváděcí kusy, jsou tedy zánovní a za zvýhodněnou cenu. Navíc je velice výhodné, že návěsy z Německa se kupují přímo od výrobce a nekupuje se tak zajíc v pytli, od kterého pak všichni dají ruce pryč, když se něco stane.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat.

Přiložené fotografie jsou ilustrační.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás