Nákupní košík je prázdný

Postřikovače Classic - střední třída postřikovačů od DAMMANN

Pátek 25.11.2016

Postřikovače Classic se vyrábějí s objemem nádrže 4 000, 5 000 a 5 800 litrů. Záběry ramen jsou od 18 do 39 metrů a základní počet příslušných sekcí je 5 až 12 dle příslušného záběru ramen. Tažná oj je provedena jako pevná do horního závěsu a membránové čerpadlo o výkonu 250 až 320 l/min je poháněno hydraulicky z traktoru. Tím je docíleno, že pod ojí není žádná překážka, která by snižovala světlou výšku stroje.

V základní výbavě je ISOBUS Terminál, a jako u předešlého modelu lze za příplatek dodat lepší MC 1 terminál nebo dotykové terminály. Samozřejmostí doplňkové výbavy je i sekční kontrola, navigace, meteostanice nebo ukazatel paralelní jízdy Track Leader. Postřikovače Classic mají navíc možnost unikátního systému C-C-A, který upravuje aplikační dávku na pravém a levém ramenu při průjezdu zatáčkou, aby dávka odpovídala rozdílné rychlosti vnějšího a vnitřního ramena.

Postřikovač Classic je v základu vybaven jednoduchým elektropneumaticky ovládaným držákem trysek. Za příplatek lze dodat tandemový nebo Quattro držák trysek, případně udělat trysky 25 cm od sebe, místo standardních 50 cm. Samozřejmostí doplňkové výbavy je možnost domontování čerpadla o výkonu 320 l/min (pokud ho nemá standardně), 500 l/min a nebo 750 l/min. U postřikovačů Classic lze dodat systém D-A-S, neboli podporu vzduchu pro aplikaci za větrnějšího počasí a nebo ve vysokých kulturách, kdy je potřeba porost proudem vzduchu rozevřít. Tento systém nevyužívá rukávců na ramenech, ale plných dutých ramen a proudu vzduchu před i za tryskou.

Ramena lze ovládat plně automaticky podle čtyř nebo šesti ultrazvukových senzorů. Oj lze odpružit silentbloky a provést ji jako řiditelnou nebo do spodního závěsu, nápravu dodat na vzduchovém odpružení se širokou škálou pneumatik dle přání zákazníka, samozřejmě s ohledem na nosnost pneumatiky.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás