Nákupní košík je prázdný

Poslední doladění samochodu Claas Xerion před sezonou

Středa 10.08.2011

Speciální servis na samochody

Díky spolupráci s firmami Vogelsang, WTK a také s firmou Zunhammer se nám podařilo zmodernizovat starší aplikátor Zunhammer na podvozku Claas Xerion . Během včerejšího dne jsme dolaďovali menší resty v oblasti elektroniky. Důvod byl všem jasný, firma Zunhammer přešla před časem zcela na ISO-BUs terminály firmy WTK, které pracují zcela bez problémů na rozdíl od původních terminálu, které dříve používala.  Díky tomu bbudou mít oba dva Xeriony v Agroslužbách Žďár nad Sázavou stejné počítače. Díky dodatečnému dokoupení programu lze na těchto terminálech nastavit i systém parelních jízd podle signálu GPS. Zároveň je potom možné využívat paměťové karty nebo USB sticku pro přenášení údajů o zakázkách do kancelářského počítače a vyhodnocovat tak damou práci na poli včetně dávkování kejdy.

Modernizace radličkového kypřiče

Protože původní kypřič byl vybaven malým rotorem na aplikaci tekutých hnojiv bylo potřeba zmodernizovat i dělící hlavu kypřiče. Od firmy Vogelsang jsme objednali největší dělící rotor na tuto dělící hlyvu, tak aby samochod byl schopen při rychlosti 12 km/h aplikavat 40m3/ha. Včera jsme dělící hlyvu upravili, takže Xerion je připraven na sezonu zapravení kejdy do půdy po žních.

Naše firma je schopna pomoci s úpravou a servisem jakéhokoliv samochodu na aplikaci kejdy u nás. Díky autorizovanému servisu Vogelsang vám poskytneme nejrychlejší servis za příznivé ceny. V případě zájmu nás můžete kontaktovat.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás