Nákupní košík je prázdný

Podnik služeb pana Václava Binhauera vsadil na překládací vůz Annaburger

Sobota 27.10.2012

Bez překládacího vozu si službař z Opavska nedovede představit sklizeň zrnové kukuřice

Již více jak rok vlastní pan Václav Beinhauer překládací vůz Annaburger HTS 20.16 o objemu 25 m3. Kamera našeho prodejce ho zachytila spolu s kombajnem JD včera odpoledne v oblasti okolo Otic (Opava). Díky překládání za jízdy ,je možno podle slov pana Beinhauera, dosáhnout zvýšení výkonu mlátičky a celé linky o 30% oproti zajíždění kombanu na souvratě.

Vedle toho šetří ale majitel překládacího vozu Annaburger také naftu u mlátičky. Díky neustálému zatížení motoru bez výkyvů a vypánání různých pohonů dochází podle podmínek k úspoře nafty okolo 10 l/ha. Při sklizni 500 ha to dělá již zajímavých 150 000,-Kč.

I přes tuto skutečnost je velké množství zemědělských podniků ,s dobrými výsledky v rostlinné výrobě, které tyto možné úspory ještě nezaznamenali. Vedle zvýšení výkonu mlátičky, nasazení menšího množství lidí, úspory nafty u mlátičky je tu ještě faktor utužení půdy, který ve vlhkém roce hraje velkou roli.

Pokud Vás zajímají praktické zkušenosti našich zákazníků s překládacími vozy, kontaktujte nás nebo naše prodejce.

Kontakt na prodejce na severní Moravě :  www.agrotrans-otice.cz

 

 

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás