Nákupní košík je prázdný

Perfektně obutá cisterna Annaburger HTS 33.K27 o objemu 24 m3 s hadicovým aplikátorem o záběru 18 m

Sobota 03.03.2012

Čím větší cisterna, tím více techniky na ní je....

Tento typ cisterny Annaburger, který vám dnes představujeme je určen pro aplikaci kejdy v prostu obilovin. Objem 24 m3 je tak akorát z hlediska hmotnosti a průjezdnosti na poli. Firma Annaburger vylepšuje neustále svou techniku na aplikaci kejdy a stále více se sune do segmentu Profi. Právě v této oblasti její východoněmečtí zákazníci stale více preferují speciály s hydropneumatickým odpružením, velkými koly pro jízdu v porostu, regulací tlaku v pneumatikách a také větší záběry aplikátorů.

Perfetně vyladěný podvozek

Firma Annaburger je specialistou na vozy s hydropneumaticky odpruženými nápravami. To je fakt, který je vidět na počtu prodávaných strojů s těmito nápravami. Ve spojení se silnějšími nápravami BPW, nuceným řízením náprav v mechanické nebo elektronické formě, s taženými nosníky rámu  podvozků a komfortním elektrohydraulickým ovládáním všech funkcí stroje je tato cisterna na trhu nezaměnitelná.

Pasport na tlakovou nádobu u laminátových cisteren

Naše firma disponuje jako jedna z mála u cisteren ,které využívají vývěvu pasportem na tlakovou nádobu. To je velice důležitý materiál sloužící pro následné revize a kotnroly tlakových nádob. Přesvěčte se pokud kupujete cisternu s vývěvou, zda ho firma, která vám cisternu nabízí má. Budete možná překvapeni.

Regulace dávky kejdy

U cisteren Annaburger je možno aplikovat kejdu také za pomocí palubního počítače s průtokoměrem, kde si obsluha nastaví dannou dávku kejdy na ha. V nejsofistikovanější verzi ovládání s ISO-Bus terminálem je možno  data o vyaplikovaném množství kejdy a dávkách přenést do stolního počítače a kartotéky honů a dále s těmito údaji pracovat.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás