Nákupní košík je prázdný

Patnáctý tridem pro Agro Měřín...

Čtvrtek 20.02.2014

Výměnné systémy Annaburger patří mezi naprostou špičku na trhu. Nejde pouze o technické vymoženosti, především o způsob výměny nástaveb, ale také o parametry, kterých jednotlivé nástavby dosahují. Králem mezi výměnnými systémy Annaburger je model HTS 33.79. V základu je tento stroj vybaven hydropneumatickým odpružením náprav, hydraulickým nuceným řízením náprav, zvedatelnou nápravou, komfortní elektrohydraulikou a vzdáleností náprav 1,8m. Takovouto standardní výbavu nenajdete u jináho výměnného systému na trhu.

Mezi nástavby patří jednostranná či dvoustranná korba o délce 7,8 m, cisternová nástavba o objemu 24 m3, rozmetadlo hnoje dlouhé 7,5 m či překládací nástavba o objemu 36 m3.Úspora při nákupu výměnného systému proti jednoúčelovým strojům je značná. To je dané především cenovou náročností třínápravového podvozku.

Společnost Agro Měřín je největším uživatelem Annaburgerů v ČR. Na farmách, patřících pod tuto společnost, bude během měsíce pracovat 17 tridemů Annaburger a jeden tandem. Všechny Annaburgery jsou výměnné systémy. Úspora pořizovacích nákladů je v tomto případě několik desítek milionů korun, protože práci 17 výměnných systémů by muselo zastat přes 25 jednoúčelových tridemů...

Tento týden dodaný tridem byl v klasické výbavě, tedy s dvoustrannou korbou, hydropneumatickým podvozkem, nuceným řízením náprav a pneumatikami Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5. Do Techagra dorazí ještě cisternová nástavba a dva další třínápravové výměnné systémy.

Věrnost společnosti Agro Měřín nás velice těší, protože to pouze dokazuje, že byť jsou Annaburgery cenově výše než konkurence, tak přináší vysokou přidanou hodnotu a velkou provozní spolehlivost. Přejeme společnosti Agro Měřín mnoho spokojenosti s technikou Annaburger.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás