Nákupní košík je prázdný

Pan Sonntag používá již tři roky překládací vůz Güstrower

Čtvrtek 27.10.2016

Vůz GTU 25 se dodává o objemu 25 m3, což se dá dále zvýšit nástavky až na objem 28 m3. O překládání se stará vynášecí šnek s průměrem 450 mm, o přísun materiálu k podélnému šneku zas hydraulicky ovládaná klapka. Vůz je vybaven náběžnou boogie nápravou a pneumatikami Alliance 650/65 R30,5, které mají opravdu malý valivý odpor a vůz se tak lehce táhne i v těžkých podmínkách.

Vůz je vybaven i rolovací plachtou a hydraulicky naklápěnou koncovkou na šneku, tedy prvky výbavy, které považujeme v České republice za standardní výbavu překládacích vozů. Pokud zákazník chce vůz vybavit ještě lépe, má požnost pořídit hydraulicky odpruženou oj, vážící systém, kamery, atd. Samozřejmě je možné dodat řadu dalších pneumatik různých rozměrů i značek.

Překládací vůz Güstrower GTU 25 pana Sonntaga jsme zachytili naprostou náhodou v létě u Kojetína, kde překládal řepku od kombajnů. V těsné blízkosti se to našimi stroji jen hemžilo, další dva Annaburgery odvážely řepku od dvou různých soukromých zemědělců. Pan Sonntag vůz zakoupil na přelomu let 2012 a 2013 a jednalo se o náš předváděcí vůz, který v létě a na podzim roku 2012 pracoval na různých místech republiky. I letos máme mnoho předváděcích strojů za příznivé ceny!


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás