Nákupní košík je prázdný

Palomo Loštice disponuje 5 stroji Annaburger

Pondělí 06.06.2016

Kapitola návěsů Annaburger se v Lošticích započala psát v roce 2003, kdy společnost zakoupila dva návěsy Annaburger HTS 20.14. Jednalo se tehdy o velmi velké návěsy s délkou korby 6,5 m, což je rozměr, který i po 13ti letech stále budí respekt. Návěsy pracují ve společnosti dodnes a jsou agregovány s traktory Zetor a ZTS. Jedná se o velmi jednoduché stroje s pevnými kloubovými nápravami s minimální možností poruch. Oba návěsy navozily neskutečné množství hnojů, senáží, siláží a obilí.

V roce 2008 byla dopravní linka rozšířena o předváděcí návěs HTS 22.14, tedy stroj s 7 m dlouhou korbou. Tato trojice zajišťovala většinu dopravních operací po sedm dalších let. V roce 2015 se naskytla koupě použitého výměnného systému HTS 22.79 s korbou a rozmetadlem z roku 2007. Komplet byl ve vynikajícím stavu a proto v Lošticích nezaváhali.

Ke konci roku se objevil další výměnný systém, který byl na prodej, ten měl dokonce nástavby tři. Ke korbě a rozmetadlu přibyla ještě cisterna a dokonce překládací šnek na návěs. I tento výměnný systém v Lošticích zakoupili a vyřešili tak problémy s dopravou na mnoho let dopředu. Oba výměnné systémy s rozmetadly se postarají o vysoce kvalitní rozmetení veškerých hnojů, cisterna pomůže vyvážet kejdu, kterou okamžitě zparavuje do země a do náročných dopravních operací se může zapojit až 5 koreb.

To se přesně stalo o prvních senáží, kdy se svážela senáž z větších vzdáleností přímo do nových silážních jam v Lošticích. Koncert v podání řezačky Claas a pěti Annaburgerů byla radost pozorovat. O značce dopravní techniky v Lošticích je na dlouho jasno, což nás velice těší.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás