Nákupní košík je prázdný

Osmý Annaburger pracuje v Mladé Vožici

Středa 30.03.2022

Podniků s tak rozsáhlou flotilou Annaburgerů je v České republice více, i když nemalá část z nich má pěticifernou výměru obhospodařované půdy. Pozoruhodné na flotile v Mladé Vožici jsou traktory, se kterými jsou návěsy agregovány. Vyjma třínápravového Schubmaxu jsou to většinou traktory o výkonu 160 až 220 koní. A to okolí Mladé Vožice není zrovna rovina. I to je jeden z důkazů, že hydraulické odpružení náprav, robustní brzdy a velké pneumatiky mají svůj smysl a přináší výrazné úspory ve spotřebě paliva.

Posledním návěsem se stal Annaburger HTS 22.12. Jedná se o nejprodávanější návěs v nejběžnější výbavě. Hydraulicky odpružený podvozek a oj, přední náprava zvedatelná, zadní náběžná, korba o délce 7 m a výšce bočnice 1,8 m, objem 29 kubíků, který se dá pomocí nástavků a výšce 490 mm zvýšit až na 37 kubíků. A samozřejmě nechybí můstek a rolovací plachta. Pro jednodušší ovládání je návěs vybaven komfortní elektrohydraulikou a byl obutý do pneumatik Michelin o klasickém rozměru 600/55 R26,5.

Návěs dodala již tradičně firma Daňhel Agro a.s., která k návěsu připravila fungl nový traktor John Deere 6215R, což je ideální tažný prostředek pro takový návěs. Soupravu se nám podařilo zachytit při jarním vyvážení hnoje na pole. I když to fotky nezobrazují, tak nás potěšil fakt, že obsluha bez váhání využívala zvedatelné nápravy při cestě s prázdným vozem. Pohybujeme se v terénu dost dlouho abychom věděli, že to není samozřejmostí. A těší nás, že je návěs ve správných rukou. Přejeme mnoho spokojenosti s novou soupravou!
 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás