Nákupní košík je prázdný

Odvoz kukuřičné siláže u bioplynové stanice Chrást

Pondělí 15.11.2010

Spojené síly při sklizni

Na našich stránkách jsme vás již informovali o některých našich zákaznících, kteří s naší technikou provádějí služby jak při odvozu siláže a senáže, tak i při vývozu bahna z rybníků. Tato skupina farmářů a soukromých službařů spolu spolupracuje a nabízí při sklizni pro bioplynové stanice kompletní služby.

Fotografie, které pořídil kolega fotograf Zdeněk Šrýtr z portálu Farmweb, zachycují velkou koncentraci naší dopravní techniky na bioplynové stanici Chrást. Zde se sešla velká koncentrace návěsů Krampe Big Body. Početně 1 kus BB 550, 2 kusy BB 650, 2 kusy BB 600 . Vše bylo doplněno o návěsy Annaburger - HTS 29.04/03, HTS 22.79 a HTS 22.18. K tomu se přidaly dvě řezačky John Deere.

To vše od službař pánů Málka, Bělouška, Metála a Žaloudka.  O nasazení a podrobnostech této linky Vás budeme ještě informovat.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás