Nákupní košík je prázdný

Nový výměnný systém Annaburger v provozu na Jindřichohradecku

Úterý 08.10.2013

Výměnné systémy Annaburger si stále drží vysokou popularitu mezi českými farmáři a jejich prodej si drží stabilní úroveň. Spousta zákazníků totiž zjistila, že uspořené pořizovací náklady jsou velmi zajímavé a jde jen o to, rozvrhnout jednotlivé operace tak, aby se navzájem nekryly, což není tak veliký problém jak se na první pohled zdá. Navíc velká řada uživatelů již vlastní více výměnných systémů a dokáží tak dělat najednou více operací. Nezanedbatelnou výhodou výměnných systémů Annaburger je jejich vysoká technická úroveň. Dnes, kdy hydropneumatické odpružení náprav stále není v ČR standardem, pracuje v republice několik set strojů Annaburger s tímto odpružením a některé z nich téměř 10 let.

Od roku 2004 také nedošlo k výrazné změně velikosti jednotlivých nástaveb. Od počátku jde na výměnný systém dát korba dlouhá 7 m, cisterna o objemu 18 m3 a rozmetadlo hnoje, které má ložnou plochu 6,8 m dlouhou. Tyto parametry jsou extratřídy nejen mezi výměnnými systémy, ale i mezi jednoúčelovými stroji. To jen dokazuje, jak nadčasový výměnný systém Annaburger byl před 9 lety.

Rozmetací nástavba, která byla zprovozněna u pana Auského, má délku ložné plochy výše zmíněných 6,8 m a výšku bočnice pouze 1 m. Takové rozmetadlo se velice dobře nakládá i staršími nakladači a je do něj dobře vidět. Není uměním, získat objem rozmetadla vysokými nástavky, ale jeho délkou. Dva frézovací válce podávají materiál k rozmetacím kotoučům s 6 lopatkami, které materiál rozmetou do šíře až 24 metrů. Frézovací válce jsou elektronicky jištěny a při podezřelém poklesu jejich otáček dojde k automatickému zastavení řetězového dopravníku.

Těší nás důvěra, kterou pan Jaroslav Auský vložil do techniky Annaburger a přejeme mu mnoho spokojenosti s výměnným systémem. Stroj panu Auskému dodala firma Cema servis s.r.o.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás