Nákupní košík je prázdný

Nový výměnný systém Annaburger HTS 22.79 vyrazil v Kojicích do práce

Pátek 20.04.2012

Tři nástavby a vysoká universalita.

Výhodou našich výměnných systémů nástaveb je rychlá výměna nástaveb do 30 mimnut, zkušenosti firmy Annaburger s různými nástavbami, kompletní ovládání všech nástaveb pomocí centrálního ovládacího pultu a převedvším vysoká spolehlivost daná výrobou více jak 1500 ks těchto systémů.

Pan Hrubeš z firmy Agros Kojice měl již zkušenost s naší dopravní technikou, když několik let využívá tandemový návěs HTS 22.14 na kloubových nápravách. V loňském podzimu odzkoušel výměnný systém nástavewb s překládací nástavbou a hydropneumaticky odpruženým podvozkem.  Stabilita a komfort jízdy podvozku  ho oslovila, proto začal uvažovat o tomto nejuniversálnějším dopravním systému na trhu.

Volba nakonec padla na typ HTS 22.79 s cisternovou nástavbou 18 m3, korbou o objemu 29 m3 a rozmetadlem s objemem 21 m3. Právě rozmetací nástavba a cisternová nástavba přišly na začátku jako první na řadu při polních pracech.

Záběry jsou ze zaškolení obsluhy s rozmetací nástavbou.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás