Nákupní košík je prázdný

Nový výměnný systém Annaburger HTS 22.79 s rozmetací nástavbou již pracuje

Sobota 30.07.2011

Profi práce při rozmetání

Výměnný systém HTS 22.79 má s délkou nástavby 6,9 m největší délku a objem ze všech nástaveb na tandemovém podvozku , které jsou na trhu. Osvědčené rozmetací ústrojí s dvěmi válci potřebuje jen 38 kW příkon a vykazuje nenjnižší spotřebu při rozmetání, což ocení v současnosti každý majitel tohoto rozmetadla. Při pohledu na ceny nafty spoří Annaburger při rozmetání velké množství finančních prostředků.

Ideální traktor pro výměnný systém HTS 22.79 je v rozmezí 180 -200 k, což opět přispívá k nízké spotřebě ,protože tyto traktory vykazují opoti vyšší třídě nižší spotřebu obecně. Při nákupu traktoru ušetří zákazník oproti modelu s 280 k minimálně 40 000,-Euro oproti traktoru s výkonem 190 k.

Na snímcích je zachycen výměnný systém s rozmetací nástavbou při prvním nasazení. Pan Valenta měl již před nákupem tohoto stroje zkušenosti s prací rozmetadel Annaburger díky službě od firmy Talpa Hořátev  pana ing. Sluky. Nyní může drůbeží trus a komposty z něj rozmetat vlastí technikou. Díky tomu je více flexibilní při hnojení například před setím řepky.

O nasazení tohoto systému v praxi vás budeme informovat


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás