Nákupní košík je prázdný

Nový výměnný systém Annaburger HTS 22.79 pro Bludovská a.s.

Pondělí 09.12.2013

Výměnné systémy Annaburger patří ke špičce ve své třídě. Nabízí mnoho prvků, které konkurenční výrobci ani nedokáží nabídnout. Kupříkladu hydraulické odpružení je doménou strojů Annaburger, cca 98% hydraulicky odpružených výměnných systémů v České republice pochází z Annaburgu. Také velikostí svých nástaveb patří tyto výměnné systémy mezi špičku i v porovnání s jednoúčelovými stroji. 

Hlavním nástrojem precizního hospodaření s organickými hnojivy je rozmetadlo hnoje o délce ložné plochy 6,8 m. To je excelentní hodnota i mezi jednoúčelovými stroji a ani za třínápravovými rozmetadly nezůstává o tolik pozadu, tedy pokud není před nimi. Rozmetadlo má díky tomu značný objem i při použití bočnic o výšce pouze 1 metr. Tím je zajištěna snažší nakládka. V případě zájmu lze rozmetadlo vybavit nástavky 20 či 40 cm. Rozmetací ústrojí s dvěma horizontálními frézovacími válci a kotouči s šesti lopatkami dokáže rozmést materiál až na 24 metrů.

Na zakoupený výměnný systém s rozmetadlem lze nasadit korbu o délce 7 metrů a objemu 29 m3. Korba je vybavena plachtou a čelním můstkem. Jedná se o nejdelší korbu, která se k dvounápravovému výměnnému systému prodává. V případě zájmu může být korba i dvoustranně sklápěná.

Podvozek výměnného systému je klasika - hydropneumatické odpružení náprav i oje, samozřejmostí je náběžná náprava a vzdálenost náprav 1,8 m. Dodaný podvozek má však jednu raritu. Použité pneumatiky jsou Michelin Cargo XBib 710/50 R26,5. Pro zákazníka z Bludova se jedná již o druhý stroj od firmy Annaburger. Výměnný systém prodala firma Agrotrans Otice s.r.o., náš partner v oblasti střední a severní Moravy. Přejeme zákazníkovi mnoho spokojenosti s dalším strojem z Annaburgu.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás