Nákupní košík je prázdný

Nový výměnný systém Annaburger HTS 20.79 s korbou na přání dorazil .....

Pondělí 24.01.2011

Profi technika určená pro "chytré farmáře"

Výměnné systémy firmy Annaburger MUlti Land Plus jsou v základu vybaveny špičkovou a spolehlivou technikou, která plní svou funkci po dlouhou dobu. Hydropneumatické odpružení náprav je sice z náprav, které jsou k dispozici na trhu nejdražší, ale praktici vám potvrdí, že je také "nejlepší a nejstabilnější".

V každodenním provozu se projeví výhody elektrohydraulického ovládání vozu z traktoru, hydraulicky seřiditelná odpružená oj, zvedatelná náprava, výměna dvou nástaveb za 20 minut a řada dalších "vychytávek".  Laminátové nastavby jsou vhodné na vodu nebo DAM, v provedení na DAM je pak vše z laminátu nebo z nerezu.

Pro majitele farem s rostlinnou výrobou je tato kombinace korba a cisterna zcela ideální, protože nasazení obou dvou nástaveb se nikde nekříží. Majitel následně ušetří pořizovací náklady na samostatnou cisternu, kterou využije jen několik týdnů v roce.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás