Nákupní košík je prázdný

Nový vůz Krampe s nástavky Annaburger

Čtvrtek 23.05.2013

Vozy Krampe se na našem trhu stále více rozmáhají, jsou především ceněny pro svou jednoduchost a vysokou spolehlivost. Dvoustranný sklápěč BB650S, který jsme dodali do Slatiny, je vybaven parabelicky odpruženými nápravami BPW a je obut do skvělých pneumatik Michelin Cargo XBib 600/55 R26,5.

Originální plechové nástavky mohou být 60 či 80 cm vysoké. V praxi se často stává, že nástavky na vozech zůstávají po celý rok a je pak obtížnější zabránit přetěžování vozu při převozu obilí. Ve Slatině si tohoto problému byli vědomi, a proto nás oslovili s tímto speciálním požadavkem. Nástavky Annaburger mají totiž tu výhodu, že jejich bok je tvořen pouze síťovinou, jejich hmotnost i cena je tedy o hodně nižší. Navíc velkou výhodou je sklápění nástavků dovnitř korby a "nasazení" nástavků tak může být otázkou minut. Na vůz pro Slatinu jsme nástavky namontovali tak, aby byly plně funkční tak, jak na vozech Annaburger. Na vůz byla přidělána i plachta s profily.

Věříme, že spokojenost s vozem Krampe bude již tradičně vysoká a je možné, že tato varianta osloví i další zákazníky. Máme bohaté zkušenosti s úpravou námi dodávaných strojů podle přání zákazníka a rádi vyjdeme vstříc různým požadavkům. V případě netradičních přání nás neváhejte oslovit a ověřit si možnost i vhodnost Vámi navrhovaného řešení. Jsme v denním spojení s výrobci námi prodávané techniky a možnosti zásadních úprav konzultujeme se zodpovědnými lidmi, kteří se podílejí na konstrukci vozů.

Přejeme Zemědělské společnosti Slatina mnoho spokojenosti s novým vozem Krampe Big Body 650S


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás