Nákupní košík je prázdný

Nový typ aplikační cisterny Annaburger se již brzdy představí také u nás.

Pondělí 07.05.2012

Předvádění nové cisterny

Vedle nových modelů cisteren Annaburger série k s vývěvou a s čerpadlem , které mají laminátovou nádrž, uvádí nyní firma Annaburger na trh také nové modely cisteren s pozinkovanou nádrží a čerpadlem Vogelsang.

Nová modelová řada začíná modelem HTS 22.K26 o objemu 18 m3, který je bohatě vybaven již ve standardu, má nízkou hmotnost a nízkou výšku (tedy těžiště).

Čerpadlo Vogelsang ve standardu

Ve standardu výbavy je nový typ cisterny Annaburger vybaven čerpadlem Vogelsang VX 186 -184, automatickým vypínáním čerpadla při naplnění cisterny, integrovaným lapačem kamenů s možností domontování řezacího ústrojí Roto-cut. Pohon čepadla je zajištěn přes redukční převodovku na 1000 ot/min.  Všechny funkce cisterny se ovládají pomocí elektrohydrauliky MMS a palubního počítače.

Předváděcí model cisterny HTS 22.K26 ,který budou v příštích týdnech moci odzkoušet také naši zákazníci, je vybaven hadicovým aplikátorem Annaburger o záběru 12 m s dvěmi dělícími hlavami EXO-cut.

Zákazník může použít u nového typu HTS 22.K26 také tříbodový závěs. U tohoto typu cisterny je možno zvolit jakýkoliv rozměr pneumatik s ráfkem 26,5" .

V případě zájmu o nový model aplikační cisterny Annaburger můžete kontaktovat nás nebo naše prodejce.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás