Nákupní košík je prázdný

Nový tridem Annaburger HTS 29.14 na soukromé farmě

Pondělí 01.08.2016

Návěsy Annaburger s novou korbou jsou od doby svého uvedení na trh před dvěma lety velice populární na téměř všech trzích. Optimalizace výroby, která vedla k významnému snížení ceny, přináší své ovoce. Nutno však podotknout, že o návěsy Annaburger byl trvalý zájem i před představením nové korby a stále se prodávají návěsy se starým provedením korby, a to i u nás v České republice.

Návěs HTS 29.14 má korbu o délce 7,75 m, při bočnici vysoké 1,8 m činí celkový objem až 32 m3. Boční sklápění je hydraulicky ovládané a může se provést na levé či pravé straně ve směru jízdy. Předaný návěs byl odpružen na parabolických pružinách, byl dodán bez nuceného řízení a na pneumatikách Alliance 560/60 R22,5. Tato výbava byla zvolena přesně podle staršího tridemu, který pan Šebesta již roky vlastní. Jedná se tedy o cenově velmi příznivou variantu se skvělým poměrem cena vs. výkon. Na korbě nechybí rolovací plachta a třešničkou na dortu je provedení návěsu v barvě John Deere, neboť návěs je agregován s traktorem John Deere 7270R.

Pan Šebesta již zkušenosti s Annaburgery má, a sázel proto na jistotu. Na farmě pracuje již 10 let dvounápravový návěs Annabruger HTS 20.14 s korbou o délce 6,5 m, rovněž vybavený nápravami odpruženými parabolickou pružinou. Jak již bylo řečeno, na farmě pracuje i tridem HTS 29.14 v identické výbavě. Ten byl dodán v červenci roku 2010. Všechny návěsy jsou v barvě John Deere, což z nich dělá asi největší flotilu takto zbarvených návěsů u jediného zákazníka v ČR.

Přejeme panu Šebestovi mnoho spokojenosti s novým návěsem.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás