Nákupní košík je prázdný

Nový Telleliner od Annaburgu přichází................

Neděle 05.12.2010

Teleskopicky zvedatelné postranice zvyšují universalitu vozu Annaburger

Universalní nasazení návěsů Annaburger přináší pro své uživatele úsporu finančních nákladů a na konci nižší náklady na jednotku . Nejinak tomu je i u nového rozmetadla /senážního vozu Telleliner.

Nový koncept vozu navázal na již známý koncept vozu ,kde se dá rozmetadlo vybavit senážními nástavbami a zadním čelem. Nyní má zákazník možnost rychle teleskopicky nastavit výšku postranic jak při aplikaci hnoje, kompostu nebo drůběžího trusu. Díky tříválcovému rozmetacímu ústrojí lze  použít maximální výšku postranic u lehkého kompostu.

Na druhé straně se dá oddělat rychle rozmetací ústrojí. Podle firmy Annaburger byl u nového Tellelineru použit nový způsob zajištění rozmetacího ústrojí, jehož montaž a demontáž je o 50% rychlejší než u staré verze. Obsluha nemusí nasazovat nástavby, ale hydraulicky si je zvedne do potřebné výšky. To platí i o nsatavení postranic na straně řezačky, kdy je u starších modelu řezaček omezeno vrhání materiálu, proto si může obsluha nastavit nižší výšku.

Nový model HTS 22.04/03 byl navíc vystaven s novou plechovou korbou, která je ve výrobě na přání zákazníků a také s novými Buggy nápravami BPW, kde u Annaburgu existuje možnost zvednutí této nápravy.

Tento zajímavý koncept najde díky své víceúčelovosti určitě své zákazníky na trhu.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás