Nákupní košík je prázdný

Nový TeleLiner posílí náš park předváděcích strojů

Středa 28.03.2012

Během 30 minut je z rozmetadla senážní vůz...

Tento koncept je velice zajímavý pro chovatele skotu i pro provozovatele biplynových stanic, kteří potřebují rozmetat hnůj,separovanou tuhou část kejdy nebo navážet pravidelně substrát do bioplynové stanice a zároveň sklízet silážní kukuřici nebo travní senáž.

V tomto segmentu je firma Annaburger dál než ostatní firmy, když nabízí dva typy vozů s možností universálního nasazení jako rozmetadlo i senážní vůz. U konceptu TeleLiner se zvedají postranice hydraulicky, je zde standardně tříválcové rozmetací ústrojí s průchodností 1,8 m, excelentní rozmetání a během 30-ti minut je možno nasadit zadní čelo na senáže.

V současnosti existuje ještě jednodušší varianta, kdy se dá použít stávající rozmetací ústrojí a odpojit rozmetací stůl, tak aby se dalo například vkládat senáž do senážních lisů Budissa Bag.

V současnosti jezdí v ČR dva tyto stroje ,jeden jednoůčelový stroj, druhý na bází nástavby na výměnný systém. Další stroje jsou objednány na tuto sezonu.

Pokud chcete optimalizovat svoje náklady a né bezhlavě setřit na kvalitě, zastavte se u nás na stánku.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás