Nákupní košík je prázdný

Nový Teleliner poprvé nasazen v praxi

Pondělí 25.07.2011

Rozmetací nástavba kategorie Profi

Zatímco běžné rozmetadlo nebo rozmetací nástavba firmy Annaburger má dva frézovací válce a průchodnost 1,4 m (to znamená, že vrstava o výšce 1,4 m projde bez problémů ústrojím), u nového Telelineru jsou standardně tři frézovací válce a průchodnost hmoty ve výšce 1,8 m. Toto rozmetací ústrojí má špičkové parametry a výkonnost. Korba rozmetadla má délku skoro 7 m ,šířku 2,3 m ,tři řetězové dopravníky , elektrohydraulickou regulaci dávky pomocí palubního počítače a řadu dalších extra věcí.

Podvozek výměnného systému má zvedatelnou nápravu ,kterou je možno využít při posuvu hmoty k rozmetacímu ústrojí a tím zatížit závěs rozmetadla (podvozku).

Dnešní test rozmetadla dopadl velice dobře a rozmetadlo začalo ihned pracovat při rozmetání drůběžího trusu a hnoje, kterého je v tomto profi podniku velké množství.

Výhodou tohoto konceptu je také výměna nástaveb, která trvá jen 30 minut a zákazník může použít například cisternovou nástavbu nebo jednu z 10 možných nástaveb firmy Annaburger.

O dalším nasazení nového Telelineru vás budeme informovat.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás