Nákupní košík je prázdný

Nový Teleliner HTS 22.04/03 pracuje od podzimu v ZD Bělčice u Blatné

Čtvrtek 04.10.2012

Koncept vozu 2 v 1 - jen u firmy Annaburger

Z hlediska hospodářského efektu je pro zemědělský podnik vždy výhodnější zakoupit univerzálnější stroj než dva jednoúčelové stroje. U konceptu Teleliner trvá přestavba z rozmetadla na senážní vůz jen 30 minut.  Postranice vozu jsou hydraulicky výsuvné jak pro potřeby rozmetadla, tak i pro potřeby senážní nástavby.

Rozmetadlo v Bělčicích je hydropneumaticky odpruženo a je vybaveno širokými pneu 710 mm s ráfkem 26,5". Tato kombinace je velice stabilní jak na svahu tak i na silnici. Zvedatelná a řiditelná náprava je součástí stroje.

Pro rychlejší vyprázdnění senáže se používá tzv. rychlovyprazdňování, které je schopno do 1 minuty vůz vyprázdnit. V praktických podmínkách ZD Bělčice, kde se vyprazdňovalo i do kopce, trvalo vyprázdnění 15 t asi 1 minutu a 20 s.

Celkově jsou s konceptem Annaburger Teliner v Bělčicích velice spokojeni. Více info přineseme také z rozmetání hnojů, které budou následovat.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás