Nákupní košík je prázdný

Nový TeleLiner byl předán v západních Čechách

Čtvrtek 26.09.2019

TeleLinerů jezdí v České republice poměrně velké množství, ale dosud se jednalo hlavně o velké dvounápravové modely HTS 22.07 nebo nástavby na výměnné systémy HTS 22.79. Pokud zákazník volil jinou velikost, tak pak většinou tridem 29.07. Nejmenší dvounápravový model byl zatím jediný na sólo podvozku a jeden na výměnném systému.

V září jsme ale předali druhý vůz HTS 20.07 zákazníkovi na západě Čech. Jedná se o stroj s korbou dlouhou 6,3 m a s rozmetacím ústrojím, které má tři frézovací válce, a to v základní výbavě. Celé rozmetací ústrojí se dá vyměnit za hydraulicky ovládaná vrata. Hydraulicky výsuvné postranice dokáží vytvořit bočnice o výšce až 2 metry. Obsluha si může libovolně vysouvat či zasouvat i jen jednu stranu.

Podvozek TeleLineru je osvědčená kloubová náprava s pneumatikami Michelin 560/60 R22,5. Hydraulicky odpružená oj zajišťuje klidnou jízdu a zvedatelná náprava zlepšuje dotěžování traktoru při posunutém materiálu blízko rozmetacího ústrojí. Samozřejmostí je i hydraulická mezistěna a výměnné nože frézovacích válců. Při přestavbě na senážní vůz se dá využít mechanické rychlovyprazdňování, které vůz vyprázdní za 1 minutu.

Tento TeleLiner jsme dodali ve spolupráci s firmou Liva Předslavice a zastihli jsme jej při aplikaci hnoje a vápence. Agregován byl s traktorem Massey Ferguson 7726 S.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás