Nákupní košík je prázdný

Nový speciál na aplikaci hnoje a dopravu senáží Annaburger HTS 22.04 Teleliner dorazil do ČR

Středa 19.10.2011

Vysoká škola universality ......

Novinka firmy Annaburger, univesrsální rozmetadlo a senážní vůz v jednom HTS 22.04 Teleliner dorazila dnes do ČR a ihned putovala k zákazníkovi. Jedná se již o druhý typ stroje Teleliner, který dorazil v letošním roce do naší země. Tentokrát se jedná o jednoúčelový stroj ,  který je určen pro aplikaci hnoje, dopravu hnoje a kompostů a také pro dopravu senáží a siláží.

Rozmetací ústrojí se třemi frézovacími válci se dá během 30 minut vyměnit a nasadit zadní čelo na senáže. Díky teleskopicky výsuvným postranicím se zvedne výška korby z 1 m na 2 m. Obsluha tyto výsuvné postranice může využít jak při dopravě hnoje nebo kompostu, tak i při dopravě senáží. K výměně adaptérů slouží speciální rychloupínání, které vyvinula firma Annaburger.

Díky regulaci výšky postranice může reagovat na nakládací techniku a také na dohoz řezačky. V oboru se jedná o zcela vyjímečný stroj. Průchozí výška rozmetacího ústrojí je u této verze 1,8 m sloupce hnoje nebo kompostu.

O nasazení nového stroje vás budeme informovat.

 

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás