Nákupní košík je prázdný

Nový speciál Annaburger pro bioplynovou stanici

Středa 09.05.2012

Koncept logistiky, který šetří peníze.......

Výměnné systémy Annaburger díky své flexibilitě a rychlosti výměnny nástaveb šetří našim zákazníkům velké množství finančních prostředků. Především u aplikace kejdy mnohdy dochází u bioplynových stanic k tomu, že nakoupí speciální jednoúčelové cisterny na kejdu ,které po velkou část sezony stojí na dvoře.

Naší výhodou je široký program pro každého zákazníka, ze kterého si může vybrat. Výměnný systém Annaburger je stejně flexibilní, jako jednoúčelová cisterna. Ostatně jak jednoúčelová cisterna, tak i cisterna na výměnném systému se mohou účelně doplňovat. Zákazník, který tento týden dostane nový výměnný systém Annaburger, již vlastní jednoúčelový návěs Schubmax HTS 22.17 a profi cisternu HTS 22.K27 o objemu 18 m3 na hydropneumaticky odpruženém podvozku.

Koncept 3 v 1 (nebo 2 v 1)

Právě dodávaný výměnný systém slučuje tři nebo dvě funkce vozů v jednom. Podvozek lze použít jednak na aplikaci kejdy nebo fugátu, na odvoz vody k postřikovači a zároveň na přepravu senáže a siláže. Díky výměně do 30 minut není rozdíl mezi jednoúčelovými vozy a výměnným systémem. Naopak, díky excelentnímu hydropneumaticky odpruženému podvozku BPW získává výměnný systém navrch. Tento typ podvozku je to nejlepší,co v oboru existuje, ale taky to nejdražší co v oboru existuje. Díky jednomu podvozku pro dvě nástavby se výrazně snižuje cena oproti stejně vybaveným dvěma vozům.

Ze senážní nástavby lze během 2 hodin udělat plnohodnotné rozmetadlo na kompost a hnůj. Opět za minimum nákladů oproti jednoúčelovému stroji.

O nasazení nového výměnného systému Annaburger vás budeme brzy informovat.

 

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás