Nákupní košík je prázdný

Nový senážní lis Budissa Bag RT- 8000 pro firmu Jasno Jasenná s.r.o.

Čtvrtek 17.05.2012

Vedoucí firma na trhu senážních lisů je Budissa Bag

V Evropě pracuje v současnosti více jak 700 senážních lisů firmy Budissa Bag (dříve AG-Bag). Na podobném principu pracuje po celém světě více jak 10 000 lisů firmy AG-Bag s níž měl náš partner do roku 2004 společný podnik a 15 let tuto americkou firmu zastupoval v Evropě.

V současnosti se v Annaburgu vyrábí pro firmu Budissa Bag široká paleta senážních lisů, které putují do ČR, na Slovensko, do Ruska, Polska, ale také do Japonska, Saudské Arábie, Maroka ,Iránu, Itálie a  do dalších zemí.

Naše senážní lisy pracují již řadu let u nejlepších a největších podniků služeb v ČR. Velice nás těší, že se společnost Jasno Jasenná s.r.o. znovu rozhodla pro náš senážní lis a celou technologii. Kvalita senážních lisů a rychlý servis senážní technologie je zárukou bezproblémového provozu a spokojených zákazníků.

O nasazení nového lisu Vás budeme informovat.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás