Nákupní košík je prázdný

Nový senážní lis Budissa Bag pracuje na Moravě

Pátek 18.05.2012

Volba na kvalitu a spolehlivost....

Nový senážní lis Budissa bagger RT - 8000 Europe je standardní verze lisu, který se v Annaburgu vyrábí od roku 1997. Za tu dobu se osvědčil v celé Evropě a ne náhodou je nejprodávanějším senážním lisem nejen v ČR , ale také v Evropě.

Lis RT -8000 dodaný zákazníkovi na Moravě je vybaven výměnnou kormorou, vzduchovými brzdami a čištěním tunelu. Zákazník má s našimi lisy zkušenost z dlouhodobého používání ve službách. Nyní se mu naskytla možnost investovat do vlastního lisu a vylepšit tak kvalitu krmiva pro vlastních dojnice a chov skotu.

Naše firma nabízí zákazníkům kompletní technologi, včetně bezplatného poradenství ve výrobě objemných krmiv. Našimi zákazníky jsou přední chovatelé skotu, větší podniky i přední soukormé mléčné farmy u nás. Naše lisy pracují bez problémů v každých podmínkách, se senážními lisy různých značek i s řezankou od sklízecích řezaček.

Naší prioritou je spokojený zákazník, který díky lepšímu objemnému krmivu má vyšší dojivost nebo vyrobí více metanu a potažmo více elektrické energie. Na konci je prioritní zákazníkův vyšší zisk.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás