Nákupní košík je prázdný

Nový profi návěs Annaburger pro společnost Agrospol Mladá Vožice

Sobota 09.06.2012

Hydropneumatické odpružení náprav a oje je na Annaburgeru super....

Firma Annaburger nabízí v současnosti v oblasti hydropneumaticky odpružených vozů ideální poměr ceny a užitných vlastností. Naše firma, jako dovozce techniky Annaburger, je navíc velký propagátor tohoto odpružení. Z tohoto důvodu pracuje v ČR velké množství těchto vozů a to nejen návěsů.

V Mladé Vožici si tento způsob odpružení velice oblíbyli. Hydropnaumatiku mají na dvou výměnných systémech HTS 20.79, na Schubmaxu HTS 32.79 a na návěsu HTS 22.12. Další návěs HTS 22.12 jako jedinný využívá kloubových výkyvných náprav, které jsou také stabilní a splehlivé, hydropneumatika je ale znát na komfortu jízdy.

Nejlepší porovnání je v praxi...

Nejlepší porovnání jednotlivých konceptů náprav je v praxi. Obsluha, která je zvyklá jezdit s vozem vybaveným hydropneumatickým odpružením náprav Annaburger pozná velice rychle nevýhody jiných typů náprav.  Při vyšších rychlostech nad 30 km/h je vidět vyšší stabilita vozů s hydropneumatikou.

Naše firma má ve svém parku předváděcích strojů několik strojů s těmito profi nápravami, které si může každý zákazník vyzkoušet.

V porovnání s jinými značkami vozů s hydropneumatikou nabízí Annaburger několik technických výhod navíc. Jako jedinná firma nabízí zvedatelnou nápravu v kombinaci se zadní řiditelnou ve standardu vozu. Při zvednutí přední nápravy se automaticky zablokuje zadní náprava.  U většiny strojů je možno kombinovat tyto nápravy s koly s ráfky 26,5", u cisteren a jednoůčelových překládacích vozů i s rádky 30,5".


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás