Nákupní košík je prázdný

Nový překládací vůz Annaburger HTS 22.16 pro Agrotrans Otice s.r.o.

Čtvrtek 12.07.2012

Univerzální překládací vůz s velkým objemem a vysokým výkonem ....

Překládací vozy Annaburger HTS 22.16 s objemem korby 28 m3 patří k nejprodávanějším překládacím vozům na našem trhu. Přispívá k tomu nejen vysoký překládací výkon - 15 m3/minutu, osvědčené tandemové podvozky s volbou kloubových výkyvných náprav nebo hydropneumatiky BPW ,ale také jednoduché ovládání pomocí elektrohydraulického systému s palubním počítačem v kabině.

U kloubových náprav existuje volba ráfků 26,5" s šíří pneu 600,700 a 800 mm , u hydropneumaticky odpruženého podvozku má zákazník možnost volby jak ráfků 26,5" ,tak i ráfků větších s 30,5". Oba dva typ náprav mají excelentní stabilitu na poli jak na rovině, tak i ve svahu. Čím větší svah, tím více doporučujeme větší ráfek a širší pneu.

Speciál na předvádění pro firmu Agrotrans Otice s.r.o Právě dodávaný překládací vůz Annaburger HTD 22.16 s pneu 700/50-26,5" Alliance bude sloužit našemu prodejci, firmě Agrotrans Otice s.r.o. k předvádění progresivní techniky, kterou překládací vozy jsou.

Výhody překládacích vozů Annaburger v krátkosti:

• zvýšení výkonu mlátiček o 25-30% při sklizni obilí

• úspora nafty u sklízecích mlátiček při vyprazdňování za jízdy

• menší utlačení půdy při sklizni a díky tomu nižší náklady na zpracování půdy

• lepší organizace logistiky odvozu - méně odvozných prostředků • dobré manévrování u návěsů ,díky výkyvné klapce na šneku

• možnost plnění velkoplošných rozmetadel minerálních hnojiv a tím zvýšení jejich výkonu o 50% .

Více o nasazení nového překládacího vozu Annaburger se dozvíte na stránkách firmy  www. agrotrans-otice.cz


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás