Nákupní košík je prázdný

Nový návěs Annaburger mají v Nebovidech u Kolína

Pondělí 03.09.2018

Společnost POLINE s.r.o. hospodaří na cca 2 000 hektarech v oblasti Kolína a zabývá se pěstováním tradičních plodin v rostlinné výrobě a chovem prasat v živočišné výrobě.  Dopravní techniku od nás využívá již 12 let. V roce 2006 zakoupili v Nebovidech hydraulicky odpružený návěs Annaburger HTS 22.12. V letech 2008 a 2012 jej následovaly dva návěsy Krampe Big Body 650 a 600. Všechny tyto vozy byly na hydraulickém odpružení. U Annaburgeru je to víceméně samozřejmost, ale hydraulicky odpružené návěsy Krampe v této velikosti jsou raritou.

Na podzim roku 2017 se řešila potřeba dalšího návěsu. Volba padla znovu na Annaburger a hydraulicky odpružené nápravy byly samozřejmostí. U Annaburgeru to automaticky znamená hydraulicky odpruženou oj a přední zvedatelnou nápravu. Stejně jako na ostatních návěsech, i zde byly dodány pneumatiky Michelin 600/55 R26,5. Návěs HTS 20.12 má korbu dlouhou 6,5 m a výšku bočnic 1,6 m, což znamená celkový objem 23,5 m3 bez nástavků. Samozřejmostí je rolovací plachta.

Zajímavostí je ovládání vozu přes ISOBUS terminál traktoru. Jednalo se o první takto ovládaný Annaburger v ČR, a jeden z prvních návěsů vůbec, protože toto ovládání v Německu dominuje spíše cisternám a rozmetadlům. Třešničkou na dortu bylo barevné provedení podobné traktorům Fendt, aby návěs ladil k traktoru Fendt 718 Vario, se kterým je agregován.

Návěs jsme do Nebovid dodali ve spolupráci s firmou Agroservis JaS ze Zibohlav. Přejeme firmě POLINE s.r.o. mnoho spokojenosti s novým návěsem.

 


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás