Nákupní košík je prázdný

Nový návěs Annaburger HTS 22.12 ve společnosti Daňhel Agro a.s.

Úterý 03.10.2017

Modely HTS 22.12 (jednostranné) a 22.14 (dvoustranné) jsou nejpopulárnější velikostí návěsů Annaburger. Základní délka podlahy je 7 m (korba je zkosená, tedy na vrchu korby je to ještě více), což při bočnici 1,6 m činí objem 26 kubíků, s bočnicí 1,8 m je to ještě o 3 kubíky více. Jedná se o největší tandemový Annaburger a jeden z největších dvounápravových Annaburgerů na trhu. Populární výbavou korby jsou sklopné nástavky o výšce 490 mm nebo rolovací plachta s můstkem.

Ale korba je jen jednou z částí návěsu a to důležité se ukrývá pod ní. Tam se odděluje zrno od plev. Návěsy Annaburger jsou běžně dodávány s kloubovou výkyvnou nápravou, avšak stále více zákazníků se spoléhá na hydropneumatické odpružení náprav, které s sebou automaticky přináší i hydraulicky odpruženou oj a zvedatelnou přední nápravu. Hydraulická náprava poskytuje největší jízdní komfort, vysoké vyrovnávání náprav a spolu s řádně dimenzovanými brzdami je hlavním důvodem, proč lze návěs agregovat s traktory od 160 koní, což se v praxi skutečně děje.

Firma Daňhel Agro a.s. se letos rozhodla pro posílení flotily svých návěsů. Návěs HTS 22.12 bude plnit různé role jak na vlastní farmě, tak v rozsáhlých službách, které tato firma poskytuje. Návěs je samozřejmě hydraulicky odpružen a je vybaven pneumatikami Michelin 600/55 R26,5, které dnes považujeme de facto za standard a nutnost. Zajímavostí je, že návěs je vybaven ABS a schválen na 60 km/h, což mu v kombinaci s dalšími vychytávkami dává možnost být agregován za traktorem i za nákladním autem, převlečeným za traktor. Návěs jsme spolu s traktorem John Deere 7930 zachytili v sobotu při sklizni siláže a její dopravě na trase Mladá Vožice - Jetřichovec.

Přejeme firmě Daňhel Agro a.s. mnoho spokojenosti s dalším přírůstkem od Annaburgeru.


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás